twiteordaia

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

pasok-grafeia (1)

Αντιμέτωποι με μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι - στελέχη και υπάλληλοι στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς είχαν κοπεί οι τηλεφωνικές γραμμές.

Η διάθεσή τους ούτως ή άλλως δεν ήταν η καλύτερη με δεδομένη τη μείωση του αριθμού των βουλευτών μετά την αναγκαστική διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη και μόλις πήγαν στα γραφεία τους συνειδητοποίησαν ότι ο ΟΤΕ τούς είχε κόψει τα τηλέφωνα, λόγω οφειλής.

Όλες οι γραμμές του κέντρου που ξεκινά από 210-38... είχαν διακοπεί και όσοι επιχείρησαν να μιλήσουν, άκουσαν το κλασικό ηχογραφημένο μήνυμα που τους ενημέρωνε.

Ευτυχώς τους έμεινε (μέχρι στιγμής) το άλλο κέντρο (210-36...) που είχε μεταφερθεί από την Ιπποκράτους, αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος πόσο θα αντέξει κι αυτό.

Πηγή: Έθνος

image gallery

Ανακατατάξεις ευρείας κλίμακας φέρνει στον ΟΠΑΠ η μεταβίβαση του 33% στην Emma Delta καθώς εκτός από τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον πρόεδρο ο νέος βασικός μέτοχος αναστελεχώνει ολόκληρο σχεδόν το διοικητικό συμβούλιο, δίνοντας μια αίσθηση για τα μελλούμενα στην εταιρία.

 

Ετσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση στο νέο ΔΣ θα συμμετάσχουν οι γιοι των κκ Κοπελούζου και Μελισσανίδη. Ο Χρήστος Κοπελούζος είναι παράλληλα και ισχυρός άνδρας του Newsbeast.gr, από τους μεγάλους πελάτες στη διαφημιστική πίττα του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Oλοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, ενώ ανακοινώθηκαν και οι αλλαγές στο Δ.Σ. του Οργανισμού. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Kamil Ziegler.

Αναλυτικότερα ο ΟΠΑΠ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το Ν. 3340/2005 και την απόφαση 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι:

α) το Διοικητικό Συμβούλιο στην 38η Συνεδρίασή του της 11ης Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30, μετά την παραίτηση των Μελών του, κ.κ. Παναγιώτη Κολιοπάνου του Φιλίππου, Δέσποινας Λασκαρίδου του Σάββα, Επαμεινώνδα Λεκέα του Ιωάννη, Θεοφάνη Μουστακάτου του Εμμανουήλ, Γρηγορίου Φελώνη του Βασιλείου, Γεωργίου Συμεωνίδη του Χρήστου και Ευθυμίας Χαλάτση του Χαραλάμπους, εξέλεξε σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων τους κ.κ. Kamil Ziegler, Pavel Horak, Michal Houst, Γεώργιο Μελισανίδη, Χρήστο Κοπελούζο, Pavel Saroch, Igor Rusek και συγκροτήθηκε σε Σώμα.

β) το Διοικητικό Συμβούλιο στην 39η αυτόκλητη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της 11ης Οκτωβρίου 2013 και ώρα 13:00, μετά την παραίτηση των Μελών του, κ.κ. Κωνσταντίνου Λουρόπουλου του Γεωργίου, Στέφανου Παντζόπουλου του Γιαννούλη και Κωνσταντίνου Φουλίδη του Ιωάννη, εξέλεξε σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων τους κ.κ. Konstantin Yanakov, Marco Sala, Rudolf Jurcik.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Εταιρείας, ως ακολούθως:

1. Kamil Ziegler - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

2. Σπύρος Φωκάς - Αντιπρόεδρος Α', Μη Εκτελεστικό Μέλος

3. Pavel Horak - Αντιπρόεδρος Β', Μη Εκτελεστικό Μέλος

4. Michal Houst - Εκτελεστικό Μέλος

5. Γεώργιος Μελισσανίδης - Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. Xρήστος Κοπελούζος - Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. Pavel Saroch - Μη Εκτελεστικό Μέλος

8. Konstantin Yanakov - Μη Εκτελεστικό Μέλος

9. Marco Sala (διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της GTech) - Μη Εκτελεστικό Μέλος

10. Igor Rusek - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

11. Rudolf Jurcik - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Οι ανωτέρω αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με άρθρο. 7β΄ του Κ.Ν. 2190/1920, στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΠΑΠ Α.Ε.

eforia

Έως και σε 12 μηνιαίες δόσεις θα μπορούν να πληρώσουν όσοι αδυνατούν να το κάνουν τις οφειλές που αναγράφουν τα εκκαθαριστικά των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2011 και 2012.

 

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», αν και οι περισσότεροι θα πληρώσουν τους φόρους σε δύο ή τρεις δόσεις, αναμένεται να υπάρξουν διευκολύνσεις από την εφορία, ώστε αρκετοί να πληρώσουν ακόμη και σε 12 δόσεις.

Συγκεκριμένα, για να μπορέσει κάποιος να υπαχθεί στην "πάγια ρύθμιση" πρέπει να καταστούν οι οφειλές του ληξιπρόθεσμες.

18-47-1-thumb-medium

Πρόκειται για 35 σχολικούς φύλακες, των δήμων Αγίων Αναργύρων και Αγίας Βαρβάρας, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, αλλά μέσω της δικαστικής οδού κατάφεραν να επιστρέψουν προσωρινά στα καθήκοντά τους.

 

Το Πρωτοδικείο Αθήνας εξέδωσε δύο προσωρινές διαταγές, σύμφωνα με τις οποίες οι συγκεκριμένοι σχολικοί φύλακες, 22 του Δήμου Αγίων Αναργύρων και 13 από την Αγία Βαρβάρα, επανέρχονται στην υπηρεσία μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει και η οποία αναμένεται να συζητηθεί στο τέλος του Οκτωβρίου.

902

Χωρίς ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό θα είναι πλέον το ΚΚΕ, καθώς μεταβιβάστηκε σε επιχειρηματία η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, η κομματική, δηλαδή, εταιρεία που έχει στην κατοχή της τους εν λόγω σταθμούς και την άδεια χρήσης των συχνοτήτων από τους οποίες εκπέμπουν.